» » » Dead Island Riptide - Błaszczak Paweł [mp3]

Dead Island Riptide - Błaszczak Paweł [mp3]

  • Wykonawca Błaszczak Paweł
  • Data premiery 2013-09-30
  • Nośnik CD

Tracklista:1. Two Six Heave2. It Is Coming3. Sleep of the Hunted4. The Lighthouse Shines On5. Delusions of Anchors6. Death Floats7. Weather and Grit8. Eying the Storm9. Pressing Patter10. Maladjustment11. Cut Through the Water12. Ripples13. Relentless14. Plunging Knives15. Let It Be Haven16. Solace in Swells17. It Can Last18. Drifting Above19. Cradled20. Lacerations21. Treading Blood22. Siren Wails23. Fever Dream24. Hands in the Sand25. No Stars Out

  • Tytuł Dead Island Riptide
  • Liczba nośników 1
  • Wymiary w opakowaniu [mm] 10 x 121 x 143
Członkowie grupy Gość nie posiadają uprawnień do komentowania tego artykułu.